Welcome, visitor! [ Register | LoginRSS Feed  | 


 

CD:18/11/2016

Jawatan Kosong Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor (KUIS)

  • State: Selangor
  • Country: Malaysia
  • Listed: November 14, 2016 12:52 am
  • Expires: This ad has expired

Description

Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor atau lebih dikenali sebagai KUIS merupakan sebuah Institusi Pengajian Tinggi Islam milik sepenuhnya Majlis Agama Islam Selangor (MAIS) yang ditubuhkan di bawah akta IPTS 1996. Penubuhannya secara rasmi pada 15 Februari 1995 membuktikan komitmen kerajaan negeri dalam membangunkan agenda pendidikan dan kecemerlangan ilmu. Sehingga kini KUIS masih mengekalkan objektif awal penubuhannya untuk melahirkan lebih ramai tenaga profesional Islam yang mampu memimpin masyarakat serta membangun dan mengembangkan ilmu pengetahuan islam. Selain itu, KUIS juga berperanan menyediakan alternatif bagi lepasan sekolah unuk melanjutkan pengajian ke peringkat yang lebih tinggi.

Kami memerlukan individu yang dinamik, inovatif dan bercita-cita tinggi untuk bersama-sama menerokai teknologi baru disamping merealisasikan perubahan KUIS melalui Transformation of KUIS. Selaras dengan hasrat tersebut calon-calon yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memenuhi jawatan berikut :

Jawatan Kosong KUIS Terkini November 2016

1. PEGAWAI AKADEMIK
2. PENOLONG JURUTERA (MEKANIKAL & ELEKTRIKAL)

Tarikh Tutup Permohonan :18 November 2016
Sektor : Berkanun/Swasta
Lokasi : Selangor
Alamat :
KETUA
BAHAGIAN PENGURUSAN INSAN
PEJABAT PENDAFTAR
KOLEJ UNIVERSITI ISLAM ANTARABANGSA SELANGOR (KUIS)
BANDAR SERI PUTRA
43000 KAJANG
SELANGOR DARUL EHSAN

Sumber iklan rasmi jawatan kosong dan permohonan secara online sila layari laman web peluang Berkanun/Swasta  Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor (KUIS) disini.


Ad Reference ID: 6234eaf2640c3fa8

Subscribe Now!! FREE

Vacancies info direct to your MailBox :Join Our Facebook!!

Stats